Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Nedelo

Sladkor je človeku všeč, a si ga mora odmeriti po žličkah

V Sloveniji poteka pomembna obsežna raziskava Sladkor v prehrani. Pogovarjali smo se z Nino Zupanič z Inštituta za nutricionistiko, kjer vodijo projekt.
»Po podatkih naših raziskav na slovenskem trgu več kot polovica predpakiranih živil vsebuje prosti sladkor,« pravi raziskovalka Nina Zupanič. FOTO Jože Suhadolnik
»Po podatkih naših raziskav na slovenskem trgu več kot polovica predpakiranih živil vsebuje prosti sladkor,« pravi raziskovalka Nina Zupanič. FOTO Jože Suhadolnik
13. 10. 2018 | 12:00
17. 10. 2018 | 09:52
20:11

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine