Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Komentarji

Čas za umetnost prilagajanja

Premišljanje o vrhunski kulinariki se seli na povsem druge ravni od prejšnjih, prihodnost bo zahtevala prilagajanja.
Foto Eva Plevier Reuters
Foto Eva Plevier Reuters
5. 11. 2021 | 20:01
5. 11. 2021 | 20:49
6:22

V nadaljevanju preberite:

Ko so ta teden na predstavitvi evropskega simpozija o hrani, ki se je začel danes in se bo sklenil v ponedeljek, novinarjem kot pomenljivo darilo v vrečki priložili knjižno izdajo letošnjega, sicer pa drugega Michelinovega vodiča po Sloveniji, sem pomislil, da je tradicionalno rdeča knjižica sicer precej drobna, pa vendar skriva toliko odličnih naslovov.

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine