Velika gastronomska projekta sta tudi priložnost za premislek o pomenu prehrane v vsakdanjem življenju.
![Prazna ulica, kjer so se nekoč vile reke turistov, ki jih v pomembnem delu zanima tudi slovenska hrana, navsezadnje kranjska klobasa ... FOTO: Jure Eržen/Delo](https://www.delo.si/media/images/20201229/848651.width-660.jpg?rev=1)
Galerija
Prazna ulica, kjer so se nekoč vile reke turistov, ki jih v pomembnem delu zanima tudi slovenska hrana, navsezadnje kranjska klobasa ... FOTO: Jure Eržen/Delo
V nadaljevanju preberite:
Slovenijo v prihajajočem letu čakata velika gastronomska projekta: postala bo evropska regija gastronomije, načrtovana pa je še druga izdaja Michelinovega vodnika – in oba gresta skozi roke Barbare Zmrzlikar, vodje sektorja za razvoj, inovacije in evropske projekte na STO.
Celoten članek je na voljo le naročnikom.
Berite Delo 3 mesece za ceno enega.
NAROČITE Obstoječi naročnik?Prijavite se
Komentarji