Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Potovanja

Evropska gastronomska regija v času zaprtih restavracij

Velika gastronomska projekta sta tudi priložnost za premislek o pomenu prehrane v vsakdanjem življenju.
Prazna ulica, kjer so se nekoč vile reke turistov, ki jih v pomembnem delu zanima tudi slovenska hrana, navsezadnje kranjska klobasa ... FOTO: Jure Eržen/Delo
Prazna ulica, kjer so se nekoč vile reke turistov, ki jih v pomembnem delu zanima tudi slovenska hrana, navsezadnje kranjska klobasa ... FOTO: Jure Eržen/Delo
30. 12. 2020 | 06:00
30. 12. 2020 | 06:17
8:56

V nadaljevanju preberite:


Slovenijo v prihajajočem letu čakata velika gastronomska projekta: postala bo evropska regija gastronomije, načrtovana pa je še druga izdaja Michelinovega vodnika – in oba gresta skozi roke Barbare Zmrzlikar, vodje sektorja za razvoj, inovacije in evropske projekte na STO.
 

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine