Pozdravljeni!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Potovanja

Evropska gastronomska regija v času zaprtih restavracij

Velika gastronomska projekta sta tudi priložnost za premislek o pomenu prehrane v vsakdanjem življenju.
Prazna ulica, kjer so se nekoč vile reke turistov, ki jih v pomembnem delu zanima tudi slovenska hrana, navsezadnje kranjska klobasa ... FOTO: Jure Eržen/Delo
Prazna ulica, kjer so se nekoč vile reke turistov, ki jih v pomembnem delu zanima tudi slovenska hrana, navsezadnje kranjska klobasa ... FOTO: Jure Eržen/Delo
30. 12. 2020 | 06:00
30. 12. 2020 | 06:17
8:56

V nadaljevanju preberite:


Slovenijo v prihajajočem letu čakata velika gastronomska projekta: postala bo evropska regija gastronomije, načrtovana pa je še druga izdaja Michelinovega vodnika – in oba gresta skozi roke Barbare Zmrzlikar, vodje sektorja za razvoj, inovacije in evropske projekte na STO.
 

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Vsebine, vredne vašega časa, za ceno ene kave na teden.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine