![Dinner by Heston Blumenthal v hotelu Mandarin Oriental Hyde Park v Londonu: mandarina je v resnici kroglica parfeja iz piščančjih jeter. FOTO: Igor Bratož](https://www.delo.si/media/images/20231026/1564702.width-660.jpg?rev=1)
Galerija
Neomejen dostop | že od 9,99€
Za tiste, ki bi jih strah pred občutkom izropanosti odgnal tudi od pomisli, da bi zavili v lokal, kjer se ob vhodu blešči rdeča tabla, je sam Michelin na začetku tega meseca na primer na spletu naštel pariške restavracije, kjer za obed v času kosila gostu ne bo treba popolnoma izprazniti bančnega računa: v enozvezdičnih restavracijah se je mogoče ob spodobnem trihodnem kosilu imeti lepo za precej manj kot sto evrov. Podobno je v Londonu.
Celoten članek je na voljo le naročnikom.
Berite Delo 3 mesece za ceno enega.
NAROČITEObstoječi naročnik?Prijavite se
Komentarji