Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Novice

Konzerve same po sebi niso slabe. Zakaj bi bile?

Na dan samo v Izoli proizvedemo več kot pol milijona doz, v Sarajevu pa okrog 450.000.
Argeta že nekaj let nosi prestižni naziv mesne in ribje paštete številka 1 v Evropi, pravi Nataša Česnovar Gregorc.

FOTO: Droga Kolinska
Argeta že nekaj let nosi prestižni naziv mesne in ribje paštete številka 1 v Evropi, pravi Nataša Česnovar Gregorc. FOTO: Droga Kolinska
4. 3. 2024 | 12:00
4. 3. 2024 | 12:06
6:46

V nadaljevanju preberite:

Z Natašo Česnovar Gregorc, direktorico raziskav in razvoja v strateško-poslovni enoti delikatesnih namazov v Drogi Kolinski, članici Atlantic Grupe, smo se pogovarjali o mitih, ki so se prilepili na pašteto Argeta, tehnoloških postopkih in uporabljenih surovinah.

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine