Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Novice

Konzerve same po sebi niso slabe. Zakaj bi bile?

Na dan samo v Izoli proizvedemo več kot pol milijona doz, v Sarajevu pa okrog 450.000.
Argeta že nekaj let nosi prestižni naziv mesne in ribje paštete številka 1 v Evropi, pravi Nataša Česnovar Gregorc.

FOTO: Droga Kolinska
Argeta že nekaj let nosi prestižni naziv mesne in ribje paštete številka 1 v Evropi, pravi Nataša Česnovar Gregorc. FOTO: Droga Kolinska
4. 3. 2024 | 12:00
4. 3. 2024 | 12:06
6:46

V nadaljevanju preberite:

Z Natašo Česnovar Gregorc, direktorico raziskav in razvoja v strateško-poslovni enoti delikatesnih namazov v Drogi Kolinski, članici Atlantic Grupe, smo se pogovarjali o mitih, ki so se prilepili na pašteto Argeta, tehnoloških postopkih in uporabljenih surovinah.

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Vsebine, vredne vašega časa, za ceno ene kave na teden.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine