Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Novice

Na ljubljansko letališče naj bi prišel ruski nacionalni prevoznik Aeroflot

Aeroflot naj bi ljubljansko in rusko prestolnico (Letališče Šeremetjevo) povezoval vsak dan v tednu.
Ruski nacionalni prevoznik Aeroflot naj bi z zimskim voznim redom začel ponovno leteti med Ljubljano in Moskvo. FOTO: Regis Duvignau/Reuters
Ruski nacionalni prevoznik Aeroflot naj bi z zimskim voznim redom začel ponovno leteti med Ljubljano in Moskvo. FOTO: Regis Duvignau/Reuters
10. 8. 2018 | 15:05
10. 8. 2018 | 15:54
1:47
Ruski nacionalni prevoznik Aeroflot naj bi z zimskim voznim redom ponovno začel leteti med Ljubljano in Moskvo, kot je razvidno z njihove spletne strani, kjer so vozovnice že v prodaji. Aeroflot naj bi ljubljansko in rusko prestolnico (Letališče Šeremetjevo) povezoval vsak dan v tednu. Prvi let na povezavi, na kateri vsak dan leti tudi Adria Airways, je napovedan 28. oktobra.

Cene povratnih vozovnic se bodo začele pri dobrih 200 evrih. Ruska letalska družba naj bi med Ljubljano in Moskvo letela z letalom Sukhoi SuperJet 100.

Po napovedih bo letalo iz Moskve proti Ljubljani vzletelo ob 9.05 in bo v Ljubljano prispelo ob 10.20 po lokalnem času. Iz Ljubljane bo letalo poletelo ob 11.30 in bo pristalo v Moskvi ob 16.40 po lokalnem času.

V Fraportu Slovenija za zdaj prihoda ruskega prevoznika še ne morejo uradno potrditi. Pojasnili so, da se z Aeroflotom dogovarjajo o vzpostavitvi letanja v Ljubljano.

Aeroflot ima v svoji floti več kot 240 letal in leti na 129 različnih destinacij.

V zimskem voznem redu bo med Ljubljano in Berlinom še naprej letel tudi britanski nizkocenovni prevoznik Easyjet, ki je sprva napovedal le sezonske lete. Ob prehodu na zimski vozni red bo namesto na letališče Tegel letel na letališče Schönefeld.

 

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine