Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Zimski športi

Kopitarjevi kralji tretjič zapored poraženi

Slovenski adut ekipo približal na gol zaostanka, taktika brez vratarja se ni obrestovala.
Igralci Minnesote so se veselili štirih zadetkov. FOTO: Gary A. Vasquez/USA Today
Igralci Minnesote so se veselili štirih zadetkov. FOTO: Gary A. Vasquez/USA Today
STA
24. 4. 2021 | 08:34
24. 4. 2021 | 09:27
1:52
Hokejisti ekipe Los Angeles Kings so v severnoameriški hokejski ligi NHL zabeležili nov poraz. V domači dvorani Staples Center so morali priznati premoč Minnesoti, ki je bila uspešna že na šesti zaporedni tekmi. Zmagala je s 4:2, dva gola je dosegel Kiril Kaprizov.



Z golom Anžeta Kopitarja v 56. minuti so se kralji nasprotnikom približali na gol zaostanka, bilo je 2:3. V zadnjih trenutkih tekme je na ledu kot šesti igralec zamenjal vratarja, a gola ni uspel zabiti. Na nasprotni strani je bil deset sekund pred koncem tekme uspešen Joel Eriksson Ek.

Za ekipo LA Kings, pri katerih se je med strelce vpisal še Trevor Moore je bil to tretji poraz na zadnjih štirih tekmah. Največjo zaslugo za to ima vratar Minnesote Cam Talbot, ki je ubranil kar 40 strelov, dva tudi Kopitarju.

Slovenskemu asu sicer manjka le še pet točk, da jih bo v ligi NHL dosegel tisoč. Toliko jih do četrtega mesta na lestvici skupine Honda West, ki vodi v končnico, manjka tudi njegovi ekipi.

V skupini MassMutual East je na četrtem mestu Boston, ki je tokrat s 4:6 izgubil v Buffalu. Na preostalih petkovih tekmah so New York Rangers s 4:1 premagali Philadelphio, Nashville je bil s 3:2 boljši od Chicaga, Calgary pa s 4:2 od Montreala.

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine