Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Zimski športi

Anže Lanišek vidno užival v vratolomni vožnji z dirkaškim asom (VIDEO)

Vrhunski slovenski smučarski skakalec je na testiranju pred relijem Železniki prisedel k večkratnemu slovenskemu prvaku Roku Turku.
Anže Lanišek (desno) doživel nepozabno dirkaško izkušnjo. FOTO: Črt Piksi/Delo
Anže Lanišek (desno) doživel nepozabno dirkaško izkušnjo. FOTO: Črt Piksi/Delo
26. 6. 2024 | 21:50
26. 6. 2024 | 21:58
1:33

Aleš Selak, glavni trener pri Smučarsko-skakalnem klubu Mengeš, je svojemu članskemu reprezentantu Anžetu Lanišku pripravil prav posebno presenečenje. Organiziral mu je namreč nepozabno skupno vožnjo z odličnim slovenskim dirkačem relija Rokom Turkom.

»Kako je Anže ostal brez besed in vidno navdušen nad izkušnjo dirkanja v dirkalniku za reli,« je Turk zapisal nad posnetek s sovozniškega sedeža, ki ga je objavil na svojih profilih družbenih omrežij Facebook in Instagram. Ko je šestkratni državni prvak ob koncu vožnje na testu pred relijem Železniki (v soboto in nedeljo) vprašal Laniška, kako mu je bilo všeč, mu je nasmejani vrhunski slovenski skakalec na kratko odvrnil: »Vrhunsko!«

Turk je sicer s hyundaijem i20 rally 2 na najboljši poti k sedmi lovoriki, saj prepričljivo vodi v skupni razvrstitvi za državno prvenstvo, Lanišek pa se že zavzeto pripravlja za predolimpijsko sezono 2024/25 v smučarskih skokih.

 

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine