Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Nogomet

Krznar: Nasprotnika ne smemo podcenjevati

Celje ob 19.00 čaka povratni obračun prvega kroga kvalifikacij za ligo prvakov proti estonski Flori.
Na prvi tekmi proti estonski Flori so Celjani slavili s 5:0. FOTO: Leon Vidic/Delo
Na prvi tekmi proti estonski Flori so Celjani slavili s 5:0. FOTO: Leon Vidic/Delo
STA, T. E.
16. 7. 2024 | 08:54
16. 7. 2024 | 08:56
1:50

Slovenski državni prvak Celje bo ob 19.00 odigral povratni dvoboj prvega kroga kvalifikacij za evropsko ligo prvakov. Pred povratnim obračunom z estonsko Floro, ki jo je celjski klub na prvi tekmi v Talinu premagal s 5:0, celjski trener Damir Krznar zagotavlja, da se tekme Celjani ne bodo lotili lahkomiselno. »Nasprotnika ne smemo podcenjevati, saj gre za tekmo lige prvakov, to moramo imeti vsi v mislih. Res je, da je za nami zelo uspešna tekma v Estoniji. Toda pred nami je nov dvoboj, ki ga moramo odigrati resno in ne preveč zadržano,« je dejal Krznar.

Celjki branilec Žan Karničnik je povedal, da so igralci osredotočeni le na današnjega nasprotnika. »Vemo, da imamo lepo prednost iz prve tekme, kar pomeni, da bo lahko trener nekoliko rotiral postavo, da vidi, kako ostali odreagirajo pod pritiskom Evrope,« je komentiral Karničnik. Slovenski reprezentant je še dodal, da je slovensko državno prvenstvo kvalitetnejše od estonskega.

Če se Celjani uvrstijo v drugi krog kvalifikacij, se bodo pomerili z zmagovalcem para med Slovanom Bratislavo in makedonsko Strugo. Celje v nedeljo v prvem krogu državnega prvenstva čaka Bravo.

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine