Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Drugi športi

Conor McGregor na rojstni dan na športnih stavah zadel dva milijona dolarjev

Borec Conor McGregor med okrevanjem veliko stavi, zmagi Španije in Argentine sta mu prinesli lep dobiček. Vrnil naj bi se jeseni v Las Vegasu.
Conor McGregor se ni boril od leta 2021. FOTO: Maja Smiejkowska/Reuters
Conor McGregor se ni boril od leta 2021. FOTO: Maja Smiejkowska/Reuters
16. 7. 2024 | 09:26
16. 7. 2024 | 09:50
2:15

Zvezdnik mešanih borilnih veščin (UFC) Conor McGregor zlepa ne bo pozabil svojega 36. rojstnega dne, ki ga je v nedeljo dočakal na Ibizi v Španiji. Za osebni praznik je postal bogatejši še za dva milijona dolarjev.

Zanj drobiž, pa vseeno. Kot ljubitelj športnih stav je tik pred evropskim prvenstvom v nogometu stavil 83.500 dolarjev, da bo naslov v Nemčiji osvojila Španija, ki je takrat imela kvoto 11. Njena zmaga proti Angliji v berlinskem finalu mu je navrgla 1.002.000 dolarjev.

»Vamos, Španija. Lahko zaslužen milijonček za The Maca,« se je na družbenem omrežju pohvalil »razvpiti« (Notorious) Irec.

A to še ni vse. Le nekaj ur kasneje je zadel še en milijon, ker je Argentina v finalu Cope America v Miamiju po podaljšku premagala Kolumbijo. Na Lionela Messija in njegove je namreč pred turnirjem položil 281.000 dolarjev.

McGregor se ni boril od leta 2021, ko si je zlomil nogo v trilogiji z Dustinom Poirierjem. Prejšnji mesec bi se moral vrniti v Las Vegasu, a ga mu je borbo preprečila poškodba mezinca na nogi. Z Michaelom Chandlerjem naj bi se soočila jeseni. 

Njegovo premoženje ocenjujejo na 200 milijonov evrov, veliko denarja mu prinašata znamka viskija Proper No Twelve in modna linija. Z zaročenko Dee Devlin imata štiri otroke.

Nastopil je v ponovni uprizoritvi klasičnega filma Road House, marca se je na premieri v Londonu pojavil v 70.000 evrov vredni obleki in s 550.000 evrov vredno uro.

Conor McGregor je na premieri filma Road House nosil drago obleko. FOTO: Maja Smiejkowska/Reuters
Conor McGregor je na premieri filma Road House nosil drago obleko. FOTO: Maja Smiejkowska/Reuters

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine