Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Zimski športi

Jeseničane na Bledu čaka gorenjski obračun, Olimpija proti Triglavu

Žreb parov četrtfinala hokejskega pokala HZS je določil, da se bodo Sij Acroni Jesenice pomerile z blejskimi gostitelji, Olimpija pa s Triglavom.
Jeseničani bodo v sezoni 2021/22 branili dvojno krono z novim trenerjem Nikom Zupančičem. Trener šampionskega moštva Mitja Šivic je sedel na klop Olimpije. FOTO: Jure Eržen/Delo
Jeseničani bodo v sezoni 2021/22 branili dvojno krono z novim trenerjem Nikom Zupančičem. Trener šampionskega moštva Mitja Šivic je sedel na klop Olimpije. FOTO: Jure Eržen/Delo
J. K., STA
20. 8. 2021 | 10:59
1:49
V četrtfinalu pokala HZS bodo lanski zmagovalci, hokejisti Sija Acronija Jesenic, igrali z MK Bledom, kar bo ponovitev lanskega finala. SŽ Olimpija pa se bo pomerila s kranjskim Triglavom, v primeru zmag večnih tekmecev pa se v polfinalu ne bosta križala, saj se bodo železarji pomerili z boljšim iz obračuna med Slavijo in Mariborom, zmaji pa z zmagovalcem para True Celje – Hidria Jesenice.

image_alt
Trener zdaj tudi v Tivoli s kolesom z Gorenjske


Tekmovanje bo potekalo med 1. in 4. septembrom na Bledu v organizaciji Hokejsko drsalnega kluba Bled. Za prvo lovoriko v sezoni 2021/22 se bodo pomerile ekipe HDD Sij Acroni Jesenice, HK SŽ Olimpija, HK Slavija Junior, HK Triglav Kranj, HK TRUE Celje, HDK Maribor, HKMK Bled in HD Hidria Jesenice.

V lanski sezoni je pokal osvojila ekipa Sija Acronija Jesenic, ki je v finalu s 7:1 premagala MK Bled. SŽ Olimpija pa je v prejšnji sezoni tekmovanje končala v polfinalu, ko jo je po kazenskih strelih premagala poznejša zmagovalka.

Žreb četrtfinala:

1. september:
16.30 HK Slavija Jr. – HDK Maribor
20.00 HDD SIJ Acroni Jesenice – HK MK Bled

2. september:
16.30 HK True Celje – HD Hidria Jesenice
20.00 HK SŽ Olimpija – HK Triglav Kranj

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine