Pozdravljeni!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Tenis

Zmagovalec iz New Yorka je naletel na razpoloženega Bolgara

V osmini finala teniškega turnirja v Indina Wellsu je Grigori Dimitrov izločil prvopostavljenega Rusa Danila Medvedjeva
Večno nadarjeni Grigor Dimitrov je imel proti Danilu Medvedjevu enega od svojih sanjskih dnevov, ko lahko premaga vsakogar na svetu. FOTO: Clive Brunskill/AFP
Večno nadarjeni Grigor Dimitrov je imel proti Danilu Medvedjevu enega od svojih sanjskih dnevov, ko lahko premaga vsakogar na svetu. FOTO: Clive Brunskill/AFP
G. N., STA
14. 10. 2021 | 07:52
15. 10. 2021 | 13:16
1:25

Na izjemno močnem teniškem turnirju v Indian Wellsu z nagradnim skladom sedem milijonov evrov je v osmini finala izpadel prvi nosilec Danil Medvedjev. Od Rusa, zmagovalca zadnjega turnirja za grand slam v New Yorku, je bil boljši Bolgar Grigor Dimitrov, ki je slavil s 4:6, 6:4 in 6:3.

Poleg Medvedjeva se je od kalifornijskega turnirja poslovil tudi desetopostavljeni Italijan Jannik Sinner po porazu proti Američanu Taylorju Fritzu, ki je slavil s 6:4 in 6:3.

V četrtfinale se je uvrstil drugopostavljeni Grk Stefanos Cicipas, ki je po hudem boju ukanil Avstralca Alexa De Minaurja s 6:7 (3), 7:6 (3) in 6:2.

V ženskem delu tekmovanja sta že znani prvi polfinalistki. Med štiri sta se uvrstili Belorusinja Viktorija Azarenka in Latvijka Jelena Ostapenko. Prva je premagala Američanko Jessico Pegula s 6:4 in 6:2, druga pa njeno rojakinjo Shelby Rogers s 6:4, 4:6 in 6:3.

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine