Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Pariz 2024

Ker se ni sam spomnil, ga je zaprosila s sponko (VIDEO)

Francoska atletinja Alice Finot je postavila evropski rekord na 3000 m zapreke in na štadionu zaprosila fanta. Srečna številka 9.
Alice Finot se je veselila z zmagovalko Winfred Yavi. FOTO: Sarah Meyssonnier/Reuters
Alice Finot se je veselila z zmagovalko Winfred Yavi. FOTO: Sarah Meyssonnier/Reuters
8. 8. 2024 | 11:32
8. 8. 2024 | 11:42
1:51

Pariz je mesto ljubezni, zato ni čudno, da je bilo med olimpijskimi igrami že kar nekaj zarok. Že na otvoritvi na Seni je Žan Luka Zelko zaprosil Anito Horvat.

Zadnja pa je bila malce drugačna in manj pričakovana. Francoska tekmovalka v teku na 3000 metrov z zaprekami Alice Finot (33) je s časom 8:58,67 postavila evropski rekord, sicer pa osvojila četrto mesto. Ko se je veselila mejnika z družino in prijatelji, je kar naenkrat pokleknila in zaprosila svojega partnerja, Bruna Martíneza Bargielo.

Ni imela prstana, ampak mu je na majico pripela olimpijsko sponko. Zaljubljenca sta se objela in zajokala. Kasneje je Finotova pojasnila potezo. »Rekla sem si, da ga bom zaprosila, ko bom prvič tekla pod devetimi minutami. Devetica je moja srečna številka. Z Brunom sva skupaj že devet let,« so se številke izšle za atletinjo, ki se je še malce pošalila.

»Ne maram delati stvari kot večina drugih. Ker se Bruno ni spomnil, sem si rekla, da je morda čas, da sama vzamem stvari v svoje roke. Sponko, s katero sem tekla, sem dala fantu. Na njej piše: 'Ljubezen je v Parizu'.«

 

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine