Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Nogomet

Lahko bi postal najdražji na svetu, Barca je zavrnila 250 milijonov

Predsednik Barcelone Joan Laporta je v enem od podkastov dejal, da je na začetku poletja zavrnil ponudbo PSG-ja za Lamina Yamala, težko 250 milijonov evrov.
Lamine Yamal v prvih tednih sezone igra v izvrstni formi. FOTO: Manon Cruz/Reuters
Lamine Yamal v prvih tednih sezone igra v izvrstni formi. FOTO: Manon Cruz/Reuters
N. Gr.
17. 10. 2024 | 21:40
17. 10. 2024 | 21:44
1:37

Katalonski nogometni velikan Barcelona je že nekaj časa v finančnih težavah, zato se predsedniku Barcelone Joanu Laporti obetajo težki časi tudi v prihodnje, po poročanju španske Marce naj bi bili na skupščini kluba pripravljeni, da zavrnejo njegov proračun za prihodnje leto. Težave bi lahko bile precej manjše, če bi prižgal zeleno luč za rekordni prestop Lamina Yamala.

»Dobili smo ponudbo, s katero bi Yamal postal najdražji nogometaš na svetu, ponujali so 250 milijonov odškodnine,« je zatrdil Laporta, nogometni insider Fabrizio Romano pa dodal, da je ponudba še pred začetkom poletnega prestopnega roka na Camp Nou prišla iz Paris Saint-Germaina.

Postal je nepogrešljiv člen španske reprezentance. FOTO: Pablo Morano/Reuters
Postal je nepogrešljiv člen španske reprezentance. FOTO: Pablo Morano/Reuters

»To je bilo še pred igrami Yamala na evropskem prvenstvu, le koliko je vreden sedaj?« se sprašuje Laporta, jasno pa je, da Barcelona novega dragulja v svoji ekipi nikakor ne bo prodala. Vsaj ne, dokler ne bo v to prisiljena, kar pa ob negotovih financah tudi ni povsem nemogoče. 

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Vsebine, vredne vašega časa, za ceno ene kave na teden.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine