Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Nogomet

V Celju točka Sežancev z grenkim priokusom

Zadna tekma 11. kola 1. SNL se je končala z neodločenim izidom 2:2.
Dino Stančić je dvakrat zatresel mrežo Celjanov. FOTO: NK Tabor/Facebook
Dino Stančić je dvakrat zatresel mrežo Celjanov. FOTO: NK Tabor/Facebook
27. 9. 2021 | 19:11
27. 9. 2021 | 19:25
2:12
Nogometaši Celja in CB24 Tabora Sežane so se na zadnji tekmi 11. kola Prve lige Telemach razšli z neodločenim izidom 2:2 (0:1). Celjani, ki so pogrešali kaznovanega Esterja Soklerja, so v boj s sežanskim tekmecem šli z novim trenerjem, Agrona Šaljo je po slabih rezultatih zamenjal Simon Sešlar, obenem pa tudi z dobro popotnico medsebojnih dvobojev, saj so dobili zadnje tri dvoboje. Na drugi strani pa je tudi Tabor imel svojo računico, saj v ligi na treh tekmah še ni doživel poraza pod vodstvom nekdanjega celjskega stratega Dušana Kosića, ki pa je s Taborom izgubil pokalno tekmo prav proti Celju.

Kosićev niz neporaženosti po razburljivi tekmi, polni priložnosti, še traja, a je tokrat malce grenkega priokusa, glede na to, da so gosti vodili že z 2:0. V vodstvo so prešli v 40. minuti, po podaji iz kota z desne strani je Dino Stančič z glavo zatresel mrežo. V 55. minuti so podvojili prednost, ko je Denis Kouao podal z leve, Stančič pa je ob slabo postavljenih celjskih branilcih žogo iz bližine poslal v mrežo za svoj šesti gol sezone, s katerim se je na vrhu lestvice strelcev pridružil Olimpijinemu Mustafi Nukiću.

V 75. minuti so Celjani vendarle zadeli, najprej je Jan Koprivec ustavil strel Ivana Božića, ta pa je nato podal Žanu Medvedu, ki je iz bližine zmanjšal zaostanek. Pet minut pozneje je Božić poskrbel za izenačenje, ko je s prostega strela s slabih 20 metrov žogo tik ob vratnici poslal v mrežo Tabora.
 

Izidi 11. kola 1. SNL

Sobota:
Olimpija : Kalcer Radomlje 2:3 (2:1)
Nedelja:
Aluminij : Bravo 0:1 (0:0)
Domžale : Maribor 3:3 (0:1)
Mura : Koper 0:0
Ponedeljek:
Celje : CB24 Tabor Sežana 2:2 (Medved 75., 2:2 Božić 80.; Stančič 40., 0:2 Stančič 55.)

Standings provided by SofaScore LiveScore

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine