Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Nogomet

Uefa odplaknila derbi Ljubljanske kotline

Zaradi spremembe termina prve tekme 2. kola kvalifikacij za konferenčno ligo je derbi 1. kola Prve lige Telemach med Domžalami in Olimpijo preložen.
Nedeljski derbi Ljubljanske kotline v Domžalah je bil preložen zaradi torkove evropske tekme Domžalčanov. FOTO: Leon Vidic/Delo
Nedeljski derbi Ljubljanske kotline v Domžalah je bil preložen zaradi torkove evropske tekme Domžalčanov. FOTO: Leon Vidic/Delo
G. N.
16. 7. 2021 | 11:45
16. 7. 2021 | 13:07
1:20
Slovensko nogometno prvenstvo je že v prvem kolu nove sezone doživelo preložitev ene tekme. Ker je Evropska nogometna zveza spremenila termin prve tekme 2. kola kvalifikacij za konferenčno ligo s četrtka na torek, je NZS pričakovano preložila derbi Ljubljanske kotline med Domžalami in Olimpijo.

Domžale se bodo v torek ob 17.55 pomerile s finskim tekmecem Honka, ligaški derbi pa bi moral biti v nedeljo. Po Uefinih pravilih mora biti med tekmama najmanj 48 ur odmora. Odpoved tekme najbrž ne koristi Olimpjii, ki bo odprla sezono šele v četrtek v 2. kolu kvalifikacij za konferenčno ligo.

Pod novim imenom Prva liga Telemach se bo 31. sezona 1. SNL začela danes ob 17. uri v Spodnji Šiški. Pomerila se bosta Bravo in novinec Kalcer Radomlje, jutri bosta tekmi Aluminij – Koper in Mura – CB24 Tabor, v nedeljo še štajerski derbi Celje – Maribor.

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine