Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Nogomet

Tekmo Barcelone prekinili, navijača na tribuni reševal tudi vratar

Slovenski vratar Jan Oblak je izpustil visoko zmago Atletica nad Celto.
Tudi Sergio Busquets, Gerard Pique in Robert Lewandowski so opazovali dogajanje okrog nesrečnega navijača. FOTO: Marcelo Del Pozo/Reuters
Tudi Sergio Busquets, Gerard Pique in Robert Lewandowski so opazovali dogajanje okrog nesrečnega navijača. FOTO: Marcelo Del Pozo/Reuters
Š. R., STA
10. 9. 2022 | 23:20
10. 9. 2022 | 23:22
1:23

Nogometaši Barcelone so v 5. kolu španske lige gostovali pri Cadizu in zmagali s 4:0. Madridski Atletico, pri katerem v kadru tokrat ni bilo Jana Oblaka, je premagal Celto s 4:1.

Barcelona je tekmo v Cadizu proti zadnjeuvrščeni ekipi dobila po zaslugi zadetkov v drugem polčasu, ko sta se najprej med strelce vpisala Frenkie de Jong in Robert Lewandowski, s šestimi goli prvi strelec lige, nato pa po podaji slednjega še Ansu Fati v 86. ter Ousmane Dembele v 92. minuti. Dvoboj so sicer v 83. minuti za dlje časa prekinili, da bi navijaču na tribuni pomagali ob srčnem napadu (pozneje so ga stabilizirali in peljali v bolnišnico), med drugim je kar vratar domačih stekel po defibrilator in ga poslal na tribuno.

Atletico je Celto odpravil brez Oblakove pomoči, zato pa z zadetki Angela Corree, Rodriga de Paula in Yannicka Carrasca ter avtogolom Unaija Nuneza.

Lestvico zagotavlja SofaScore LiveScore

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine