Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Nogomet

Deloholik, ki živi za nogomet, igra golf in premaguje tudi Guardiolo

Trener Olimpije Albert Riera je najprijetnejše odkritje ligaške sezone, ki se zahvaljujoč 40-letnemu Majorčanu spreminja v zeleno-belo prvenstvo.
Albert Riera zase pravi, da je deloholik, saj za analizo tekmecev in pripravo ter izvedbo treningov na dan nameni po 16 ur. FOTO: Blaž Samec/Delo
Albert Riera zase pravi, da je deloholik, saj za analizo tekmecev in pripravo ter izvedbo treningov na dan nameni po 16 ur. FOTO: Blaž Samec/Delo
9. 9. 2022 | 18:00
10. 9. 2022 | 20:07
28:26

V nadaljevanju preberite:

S trenerjem Olimpije Albertom Riero smo se vrnili na »mesto zločina«, v prostor za novinarske konference na štadionu Stožice, od koder so ga še pred nekaj tedni napodili jezni člani navijaške skupine Green Dragons. Riera še dandanes trdi, da jih povsem razume, privržence Olimpije pa v še večjem številu vabi na domače tekme.

Z zgovornim 40-letnim Majorčanom smo načeli številne zanimive teme, govorili smo o njegovi ljubezni do golfa, kar sam pa je želel razčistiti tudi vse nejasnosti okoli njegovega obiska novogoriške igralnice, ko je bil še član videmskega Udineseja. Kaj pa je povedal o prijateljevanju z Mikelom Arteto in Pepom Guardiolo, trenerjih trenutno vodilnih ekip angleške premier league, Arsenala in Manchester Cityja?

V ekskluzivnem obširnem intervjuju nas je Albert Riera odpeljal tudi na Majorko in nam opisal razmere v naselju, v katerem prebiva tudi družina Rafaela Nadala, vsi se medsebojno poznajo. Riera nam je razkril tudi, kam se bodo preselili njegovi otroci.

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine