Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   SP v nogometu 2022

Preudarni selektor in Neymar za šesto zvezdico

Kdo bo ob Braziliji napredoval v osmino finala iz skupine G, ki velja za zelo zahtevno? V Rusiji krajšo potegnila Srbija, zdaj je Kamerun namasto Kostarike.
Brazilci stavi na Neymarja, ki je v letih, ko lahko največ da največjim favoritom za naslov svetovnega prvaka. FOTO: Benoit Tessier/Reuters
Brazilci stavi na Neymarja, ki je v letih, ko lahko največ da največjim favoritom za naslov svetovnega prvaka. FOTO: Benoit Tessier/Reuters
18. 11. 2022 | 05:00
18. 11. 2022 | 09:24
4:34

V nadaljevanju preberite:

Pri žrebu skupine G so bile kroglice vroče. Brazilija, Švica in Srbija so bile v skupini tudi pred štirimi leti v Rusiji, namesto Kostarike je četrta reprezentanca Kamerun. Brazilija je prvi kandidat za napredovanje, a kdo bo drugi? Srbija še ni prebolele ruske zarote nemškega sodnika Felixa Brycha v dvoboju s »kosovsko« Švico, Kamerun ima vselej potencial za velike podvige.

Argentina ima Lionela Messija, Brazilija pet let mlajšega Neymarja. Prijatelja in tekmeca sta v podobnem položaju, tudi za 30-letnega brazilskega zvezdnika Paris St. Germaina velja, da je letošnji mundial najbrž njegova zadnja priložnost za osvojitev naslova svetovnega prvaka. Edinega manjkajočega pri moštvenih lovorikah.

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine