Pozdravljeni!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Nogomet

Saka verjame, da bo Arsenal letos angleški prvak

Arsenal je sinoči 2:0 premagal PSG, strelec drugega zadetka Bukayo Saka je po tekmi dejal, da verjame, da lahko topničarji osvojijo naslov angleških prvakov.
Napadalec Bukayo Saka je bil strelec drugega zadetka proti PSG-ju. FOTO: Matthew Childs/Action Images Via Reuters
Napadalec Bukayo Saka je bil strelec drugega zadetka proti PSG-ju. FOTO: Matthew Childs/Action Images Via Reuters
2. 10. 2024 | 10:34
2. 10. 2024 | 10:50
1:50

Londonski Arsenal si je na včerajšnji tekmi proti Paris Saint-Germainu zagotovil prvo zmago v letošnji izvedbi nogometne lige prvakov, potem ko se je tekma prvega kroga proti Atalanti končala z 0:0. Zadetka Kaia Havertza in Bukaya Sake v prvem polčasu sta bila dovolj, da so tri točke pripadle topničarjem.

Po koncu tekme je Saka v intervjuju povedal, da verjame, da Arsenal letos lahko postane angleški prvak. »Nočem, da bi bili pod prevelikim pritiskom, a mislim, da nam letos lahko uspe,« je po zmagi za CBS Sports dejal angleški reprezentant. »Mislim, da smo bili v zadnjih dveh letih blizu in da smo vedno bližje, toda upam, da bo to leto tisto pravo.« Zaradi odsotnosti Norvežana Martina Ødegaarda, ki bo zaradi poškodbe izpustil tudi tekmo lige narodov v Oslu proti Sloveniji, je Saka na včerajšnji tekmi nosil kapetanski trak.

Topničarji so zadnji dve sezoni v angleškem prvenstvu končali na drugem mestu za manchestrskim Cityjem, v letošnji sezoni so po šestih odigranih tekmah na tretjem mestu, eno točko za vodilnim Liverpoolom. Saka je pomemben člen Arsenalove ekipe in ima po devetih odigranih tekmah dva gola in pet podaj.

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Vsebine, vredne vašega časa, za ceno ene kave na teden.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine