Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Nogomet

Hud udarec za City, Rodri je že končal sezono

Izjemni vezist Manchester Cityja Rodri je po poškodbi na tekmi z Arsenalom najbrž že sklenil sezono 2024/25, strgal naj bi si sprednjo križno vez.
FOTO: Molly Darlington/Reuters
FOTO: Molly Darlington/Reuters
N. Gr., STA
24. 9. 2024 | 07:41
24. 9. 2024 | 07:41
0:30

Za Rodrija trener Pep Guardiola pravi, da je edini v njegovi zasedbi, ki je nedotakljiv, a zdaj se bo moral Španec znajti brez rojaka. Rodri bo zaradi strgane sprednje križne vezi izpustil nadaljevanje sezone 2024/25, poročajo številni svetovni mediji.

Ameriška medijska hiša ESPN in španski športni časnik Marca sta poročala, da je podroben zdravniški pregled pokazal, da si je Rodri na nedeljski osrednji tekmi petega kroga angleškega prvenstva proti Arsenalu strgal sprednjo križno vez v desnem kolenu.

Poškodba 28-letnega španskega igralca sredine igrišča je velik udarec za Manchester City, sicer prvaka angleške premier league v zadnjih štirih sezonah. V dresu španske reprezentance je Rodri letos slavil tudi na evropskem prvenstvu v Nemčiji.

FOTO: Molly Darlington/Reuters
FOTO: Molly Darlington/Reuters

Rodri, ki se je na nedeljski tekmi proti topničarjem, ki se je končala z neodločenim izidom 2:2, poškodoval v 16. minuti, je tudi eden najresnejših letošnjih kandidatov za zlato žogo. Ob tem je v zadnjem obdobju dvigoval prah, ko je napovedl bojkot igralcev zaradi prevelikega števila odigranih tekem, ki negativno vplivajo na njihovo zdravstveno stanje, kmalu zatem je dobil tudi »dokaz« za svoje trditve, ki bodo zdaj dobile še dodaten zagon.

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Vsebine, vredne vašega časa, za ceno ene kave na teden.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine