Pozdravljeni!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Nogomet

Nova hladna prha za United, Tottenham izpraznil Old Trafford

V nedeljskem derbiju premier league je londonski klub s 3:0 razbil Manchester United. Bo Erik ten Hag preživel še eno zaušnico? V vodstvu Liverpool.
Tottenham se je veselil zmage. FOTO: Lee Smith/Reuters
Tottenham se je veselil zmage. FOTO: Lee Smith/Reuters
P. Z.
29. 9. 2024 | 19:53
29. 9. 2024 | 20:44
1:45

V nedeljskem derbiju premier league je severnolondonski klub Tottenham, s 3:0 razbil Manchester United. Bo trener rdečih vragov Erik ten Hag preživel še eno zaušnico? Old Trafford prazen že veliko pred koncem. V vodstvu prvič Liverpool.

V Angliji je bil zanimiv vikend, v katerem je Manchester City izgubil točko v Newcastlu (1:1) in tudi Aston Villa v Ipswichu (2:2). Arsenal se je proti Leicestru rešil v zadnjih minutah (4:2) in Liverpool je trpel pri Wolverhamptonu, ampak z goloma Ibrahima Konateja in Mohameda Salaha po 11-metrovki vseeno prišel do treh točk (2:1) in vodstva na lestvici. Vrača se tudi Chelsea, ki je s štirimi goli izjemnega Cola Palmerja premagal Brighton s 4:2.

Tottenham je povsem zasenčil United, ki je v 42. minuti ostal brez izključenega Bruna Fernandesa. Gole za moštvo Angeja Postecoglouja so dosegli Brennan Johnson (3.), Dejan Kuluševski (47.) in Dominic Solanke (77.). Izid bi lahko bil še višji in domači navijači so v dežju že veliko pred koncem tekme množično zapustili tribune. Nepriljubljeni Ten Hag, ki je za okrepitve porabil ogromno denarja, bo težko ostal na klopi ...

Dominic Solanke je zapečatil usodo rdečih vragov. FOTO: Lee Smith/Reuters
Dominic Solanke je zapečatil usodo rdečih vragov. FOTO: Lee Smith/Reuters

   

 

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Vsebine, vredne vašega časa, za ceno ene kave na teden.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine