Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Nogomet

PSG dobil bitko za Paredesa

Argentinski vezist Leandro Paredes se bo iz ruskega Zenita preselil v Pariz k PSG, ki je zanj odštel 40 milijonov evrov. 
Leandro Paredes se iz Rusije seli v Pariz. FOTO: AFP
Leandro Paredes se iz Rusije seli v Pariz. FOTO: AFP
N. Gr.
29. 1. 2019 | 10:54
29. 1. 2019 | 11:01
1:57
Argentinec Leandro Paredes je bil eden najbolj zaželjenih vezistov na trgu v tem prestopnem roku, 24-letnik pa je s PSG podpisal dolgoročno pogodbo. Zanj so Parižani ruskemu Zenitu odšteli 40 milijonov evrov odškodnine, ki lahko naraste na 45 milijonov, če se bo Paredes uveljavil v prvi enajsterici PSG. 

Parižani so dolgo lovili Frenkieja de Jonga, a se je nizozemski mladenič iz Ajaxa preselil k Barceloni, zato so vrzel na sredini igrišča zakrpali s Paredesom, ki ima tudi že devet nastopov za argentinsko reprezentanco. V preteklosti je igral še za Boco Juniors, Chievo, Romo in Empoli. 

PSG bo poleti ostal brez Adriena Rabiota na sredini igrišča, Francoz se bo brez odškodnine preselil k Barceloni, prav tako bodo kar nekaj časa brez Neymarja, ki se je poškodoval na sredini pokalni tekmi. V osmini finala lige prvakov bodo Parižani igrali proti Manchester Unitedu. 
 

Benatia v Katar


Maroški nogometni reprezentant Medhi Benatia se je po dveh sezonah in pol poslovil od italijanskega velikana Juventusa in se preselil h katarskemu Al Duhailu. Stara dama bo za branilca do oktobra 2019 v dveh obrokih dobila osem milijonov evrov, še dva milijona lahko prejme v obliki bonusov.

Enaintridesetletni osrednji branilec je bil član Juventusa od julija 2016. Za Torinčane je v serie A odigral 40 tekem, dosegel pa tri gole. V ligi prvakov je zbral 14 nastopov. Osvojil je dve italijanski prvenstvi, dva italijanska pokala in en superpokal.

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine