Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Nogomet

Pred Modrićem le še največje legende, na Bernabeuu vsaj do leta 2023

Kapetan hrvaške reprezentance Luka Modrić bo po poročanju madridskega dnevnika Marca pri Realu igral vsaj še do leta 2023.
Luka Modrić je na Poljudu slavil veliko zmago nad Rusijo, dobre novice pa medtem prihajajo tudi z Bernabeua, ki počasi, a zanesljivo dobiva končno podobo. FOTO: Denis Lovrović/AFP
Luka Modrić je na Poljudu slavil veliko zmago nad Rusijo, dobre novice pa medtem prihajajo tudi z Bernabeua, ki počasi, a zanesljivo dobiva končno podobo. FOTO: Denis Lovrović/AFP
16. 11. 2021 | 13:00
1:48

Po tem, ko je Luka Modrić ob potrjeni uvrstitvi na svetovno prvenstvo v Katarju dejal, da bo še naprej pomagal reprezentanci, je Marca na svoji torkovi naslovnici objavila novico o dogovoru s klubskim vodstvom o sodelovanju vsaj še do konca sezone 2022/23. 

»Luka bo s podaljšanjem pogodbe izpolnil svoje velike sanje: v klubu bo ostal še eno dodatno sezono, ki se prekriva s SP v Katarju, doživel pa bo tudi sanjsko otvoritev novega Bernabeua,« je zapisala Marca. Real sicer tako starim nogometašem le redko podaljšuje pogodbe, a so jih prepričale predstave 36-letnega Zadrčana, so dodali.

V družbi velikanov

Modrić je v Splitu s kapetanskim trakom na roki minuli konec tedna proslavljal odločilno zmago nad Rusijo (1:0), s katero so se Hrvati uvrstili na šesto zaporedno veliko tekmovanje, na katerem bodo seveda branili srebrno odličje z ruskega mundiala.

Španski mediji so se že na začetku sezone razpisali o dosežkih dalmatinskega veterana, ki na vrhu večne lestvice madridskega Reala lovi nekatere največje ase. Po 35. letu starosti je več tekem od njega v snežno belem dresu odigrala le peterica velikanov: Gento (69), Miguel Angel (93), Alfredo Di Stefano (99), Ferenc Puskas (120) in Paco Buyo (160), Modrić pa je zlahka presegel tudi novodobni ikoni kluba Ikerja Casillasa in Sergia Ramosa.

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine