Pozdravljeni!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Nogomet

Perez potrdil upokojitev, Laporta bo izključen, Agnelli že zapustil Italijo

Nogomet je posel, v katerem želijo vsi zmagovati in kaj zaslužiti, to je dobrodošlo za razvoj igre. Toda zeva velika razlika med Uefo in alternativo.
Joan Laporta (levo) in Florentino Perez (drugi z levo) po tekmi za španski superpokal v savdski metropoli Rijad. FOTO: Ahmed Yosri/Reuters
Joan Laporta (levo) in Florentino Perez (drugi z levo) po tekmi za španski superpokal v savdski metropoli Rijad. FOTO: Ahmed Yosri/Reuters
23. 12. 2023 | 10:50
23. 12. 2023 | 10:53
6:01

V nadaljevanju preberite:

Nogomet je seveda posel, v katerem želijo vsi deležniki zmagovati in ob tem tudi kaj zaslužiti, to je celo nujno za konkurenčnost in dobrodošlo za razvoj igre. Razlika med konceptoma, ki ju ponujata strani, pa je vendarle očitna. »Ljudje, ki zdaj vodijo nogomet kot monopolisti, ne razumejo, da je nogomet posel,« je zatrdil De Laurentiis. »Nogomet v zadnjih letih razvijamo z večjo hitrostjo kot prej. Nogomet ni pravna, pač pa socialna pogodba,« pa so zapisali pri združenju ECA, ki šteje 220 klubov, tudi tri slovenske.

V članku preberite, kakšna je razlika med nogometno evolucijo, na katero stavijo Uefa in drugi deležniki v tem poslu ter kaj na drugi strani prinaša možnost, ki jo ponujata stari celini Real in Barcelona.

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine