Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Nogomet

Aleksander Čeferin v političnem trilerju: Zakaj bi se jih bal?

Predsednik Uefe Aleksander Čeferin je glavni akter odmevnega Applovega dokumentarca z naslovom Superliga: vojna za nogomet.
Aleksander Čeferin (v sredini) je glavni igralec v dokumentarcu, pomembna akterja sta tudi Javier Tebas (levo) in Andrea Agnelli (desno). FOTO: zajem zaslona
Aleksander Čeferin (v sredini) je glavni igralec v dokumentarcu, pomembna akterja sta tudi Javier Tebas (levo) in Andrea Agnelli (desno). FOTO: zajem zaslona
11. 3. 2023 | 05:00
11. 3. 2023 | 10:40
16:28

V nadaljevanju preberite:

Le redki dokumentarni filmi premorejo toliko akterjev iz resničnega življenja kot dokumentarec z naslovom Super League: The War for Football (Superliga: vojna za nogomet), ki ga je letos predvajala plačljiva televizija Apple TV+. Rdeča nit zgodbe je odnos med predsednikom Evropske nogometne zveze (Uefe) in predsednikom Juventusa in Združenja evropskih nogometnih klubov (ECA), glavna akterja sta Aleksander Čeferin in Andrea Agnelli.

Tesno prijateljstvo najvplivnejših mož v evropskem nogometu, ki je pripeljalo do skorajšnjega zgodovinskega dogovora med Uefo in ECA, je razpadlo aprila 2021 po osebni izdaji, po kateri je vzniknila vojna za nogomet, kakršne svet dotlej še ni videl. Preživel je lahko le eden – Čeferin ali Agnelli, obstala je lahko le ena – Uefina liga prvakov ali tako imenovana superliga.

Neverjeten zaplet, dramatičen potek dogodkov in razplet, v katerem gre za politični triler, tajne dokumente kot pri obveščevalnih službah, ekskluzivne intervjuje z akterji in napetost, kot bi šlo za kultne mafijske filme iz 20. stoletja. Celotna zgodba, v kateri bodo našli poučne lekcije tudi izvršni direktorji največjih korporacij, v članku.

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Vsebine, vredne vašega časa, za ceno ene kave na teden.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine