Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Nogomet

Olimpija v Ajdovščini, a vznemirljivejše bo, kaj bodo v Stožicah opravilo Celje

V 10. kolu 1. SNL derbi v Ljubljani, kjer bo Bravo gostil prvake, posladek pa bo v Lendavi s prekmurskim derbijem. Primorje prvič na svojem igrišču.
Zeleno-beli so sezono odprla z zmago proti Ajdovcem, ki bodo danes še posebej nabrušeni, saj igrajo prvo domačo tekmo v Ajdovščini. FOTO: Leon Vidic/Delo
Zeleno-beli so sezono odprla z zmago proti Ajdovcem, ki bodo danes še posebej nabrušeni, saj igrajo prvo domačo tekmo v Ajdovščini. FOTO: Leon Vidic/Delo
28. 9. 2024 | 05:00
4:13

V nadaljevanju preberite: 

S točko prednosti pred velikima štajerskima tekmecema bodo zeleno-beli začeli drugo četrtino 1. SNL. Prvaki iz Celja imajo v 10. kolu najzahtevnejši izziv, danes gostujejo v Stožicah pri Bravu, Mariborčani jutri pri zadnjih Domžalčanih. Prekmurski derbi v Lendavi je današnji posladek, jutri pa bodo na koprski Bonifiki gostovali še Radomljani.

Vodilna Olimpija gostuje v Ajdovščini, kjer bo Preimorje prvič v sezoni gostitelj. Zeleno-beli si razprodaje točk z neodločenimi izidi ne smejo več privošćiti. Za trenerja Victorja Sancheza, ki je, kot je povedal, prvič v vlogi, ko tekmuje za lovorike in pri tem zelo uživa, je izzivov več kot preveč. Celjani so ligaško sezono začeli z zmago proti Bravu in s trenerjem Damirjem Krznarjem. Toda Šiškarji so tekmeci, ki bodo najboljši mešali štrene. Zadnji Domžalčani jih ne morejo Mariborčanom, kjer imajo vse vajeti v pisarnah Turki.  

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Vsebine, vredne vašega časa, za ceno ene kave na teden.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine