Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Nogomet

Albert Riera je Celje umiril, vrnil v šampionski ritem in že zagrozil

Zaključni del prve četrtine 1. SNL je minil v premoči branilcev naslova, ki so v troboju prvih favoritov tudi osvojili največ točk.
Celjani so pod taktirko Alberta Riere prav ob koncu prve prvenstvene četrtine ujeli najboljšo formo. FOTO: Mediaspeed
Celjani so pod taktirko Alberta Riere prav ob koncu prve prvenstvene četrtine ujeli najboljšo formo. FOTO: Mediaspeed
23. 9. 2024 | 17:21
23. 9. 2024 | 17:53
5:02

V nadaljevanju preberite: 

Branilci naslova nogometnega prvaka Celjani so v silovitem prvenstvenem naletu. Če so še pred tednom dni poskočile delnice vijoličnih s paketom okrepitev, so se celjske najprej krepko opomogle, po zmagi v zaostalem štajerskem derbiju pa so dobile še višjo vrednost in so na koncu prve četrtine prvenstva že blizu šampionski. Za lanskim izkupičkom po devetih tekmah pa Celjani zaostajajo za šest točk, 17:23.

Trener Albert Riera je upravičeno dobil dobil krila. »To je šele začetek,« je sporočilo usmeril v zeleno-beli in vijolični tabor. Zakaj ima prav? Celjani so trenutno v najboljši formi od glavnih favoritov za naslov prvaka in z realnimi možnostmi, da jo bodo ohranili še do oktobrskega reprezentančnega odmora. Do takrat se lahko še bolj prelevijo v šampione ali pa se bodo razmerja med najboljšimi zasukala. Celjane namreč čakata zahtevni gostovanji, najprej v soboto v Stožicah, kjer se bodo pomerili z Bravom, nato pa še naslednji konec tedna, ko bodo v štajerskem derbiju gostovali v Ljudskem vrtu.

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Vsebine, vredne vašega časa, za ceno ene kave na teden.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine