Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Nogomet

Atletico pleše po taktih Griezmanna, Oblak pa drži ritem

Atletico Madrid je s tremi goli Antoineja Griezmanna odpravil Celto, Jan Oblak med boljšimi na igrišču. Šeško tokrat na klopi, v Londonu brez zmagovalca.
Antoine Griezmann (levo) drži niti igre Atletica v svojih rokah. FOTO: Isabel Infantes/Reuters
Antoine Griezmann (levo) drži niti igre Atletica v svojih rokah. FOTO: Isabel Infantes/Reuters
23. 10. 2023 | 05:00
4:36

V nadaljevanju preberite:

Konec tedna po reprezentančnem premoru vedno vnese nekaj nemira v klubska strokovna vodstva, ki v svojo sredino dobijo utrujene, poškodovane, včasih tudi nemotivirane igralce. Teh težav nima Atletico iz Madrida, ki je na krilih hattricka Antoinea Griezmanna s 3:0 odpravil Celto iz Viga. Izstopal je tudi Jan Oblak, Benjamin Šeško pa je zmago Leipziga pospremil s klopi.

V tej sezoni varovanci Diega Simeoneja igrajo po načelu toplo-hladno, vrhunec nedvomno predstavlja zmaga na mestnem derbiju s 3:1 proti Realu, a v zbirki minulih rezultatov najdemo tudi poraz s 3:0 proti Valencii. Konec tedna so gostovali v Vigu pri Celti, tekma v Galiciji pa se je prelomila že v 25. minuti, ko je po prekršku nad Alvarom Morato sodnik Guillermo Cuadra dosodil enajstmetrovko. S tem ne bi bilo nič narobe, če ne bi zraven prisodil še (pre)strogega rdečega kartona vratarju Ivanu Villarju. Antoine Griezmann je žogo brez težav spravil za hrbet rezervista Vicenteja Guaite, do konca tekme je bilo vse v znamenju Madridčanov.

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine