Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Nogomet

Niti Dollar-rumma ni pokvaril sanjskega večera v Milanu

Rdeče-črni iz Milana so pripravili nogometni večer za zgodovino in z zmago nad PSG-jem z 2:1 ostali v igri za napredovanje v drugi del lige prvakov.
Rafa Leao, Olivier Giroud in Theo Hernandez, vsak po svoje junaki renesanse rdeče-črnih v zadnjih sezonah. FOTO: Ciro De Luca/Reuters
Rafa Leao, Olivier Giroud in Theo Hernandez, vsak po svoje junaki renesanse rdeče-črnih v zadnjih sezonah. FOTO: Ciro De Luca/Reuters
8. 11. 2023 | 11:30
8. 11. 2023 | 12:14
4:47

V nadaljevanju preberite:

Kakšno razliko lahko prinese 14 dni v nogometu. Oktobrski dvoboj na Parku princev med PSG-jem in Milanom (3:0) je bil povsem enostranski, v torkovi poslastici na San Siru pa je AC Milan pokazal mnogo boljši obraz. Zmaga z 2:1 na krilih neuničljivega Olivierja Girouda je bila zaslužena, rossoneri pa so potrdili, da v skupini smrti še niso rekli zadnje besede. 

Nabito polne tribune kultnega (in dotrajanega) San Sira so napovedovale poseben večer v prestolnici Lombardije z vsemi tradicionalnimi vložki. Ko je v gol pritekel nekdanji ljubljenec občinstva, zdaj vratar PSG-ja Gianluigi Donnarumma, so nanj kot že mnogokrat začeli deževati zvitki ponarejenih dolarjev. Tifosi mu prestopa do danes niso oprostili, a Donnarumme to ni ustavilo, da ne bi bil najboljši posameznik Parižanov na zelenici. 

Kaj so po tekmi povedali v obeh taborih? Kdo so bili izstopajoči posamezniki Milana? In kdo je ustavil superzvezdnika Kyliana Mbappeja? Preberite v nadaljevanju. 

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine