Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Nogomet

Rdečim vragom se leto 2006 danes ne sme ponoviti

Manchester United v Københavnu danes lovi nujno potrebno zmago v ligi prvakov. Tekma bo posebna tudi za Rasmusa Hojlunda, ki se vrača domov.
Od 3. oktobra navijači Uniteda čakajo na gol Hojlunda v klubskem dresu, vmes je proti San Marinu mrežo zatresel v dresu reprezentance. FOTO: Molly Darlington/Reuters
Od 3. oktobra navijači Uniteda čakajo na gol Hojlunda v klubskem dresu, vmes je proti San Marinu mrežo zatresel v dresu reprezentance. FOTO: Molly Darlington/Reuters
8. 11. 2023 | 09:00
8. 11. 2023 | 12:13
3:54

V nadaljevanju preberite:

O renomeju nogometašev Københavna in Manchester Uniteda ne gre izgubljati besed, na igrišču pa se je razkorak med ekipama v zadnjih letih močno zmanjšal. Pred 14 dnevi so rdeči vragi na Old Traffordu z zvrhano mero sreče odnesli vse tri točke, na gostovanju na štadionu Parken jim bo brez dvoma še težje. Računali bodo tudi na ostrostrelca Rasmusa Højlunda, ki je prav v dresu Københavna naredil prve korake proti evropskemu vrhu.

Sezona 2023/24 se za Manchester United nikakor ne odvija po načrtih. Začela se je z javnim sporom Jadona Sancha z vodstvom ekipe in očitanim posilstvom brazilskega zvezdnika Antonyja, nadaljevala z bledimi predstavami, ki so pošteno zamajale stolček stratega Erika Ten Haga. Navijači počasi izgubljajo potrpljenje z Nizozemcem, ki mu ne uspe postaviti temeljev napadalne igre, tekme kluba z največ navijači na svetu pa so v minulih mesecih bolj podobne uspavankam kot pravemu nogometnemu vznemirjenju.

Zakaj je bil dvoboj leta 2006 zgodovinski za navijače danskega velikana? Kaj v klubu pravijo o svojem bivšem napadalcu, ki jim bo danes stal naproti? In kaj kapetan rdečih vragov?

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine