Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Nogomet

Matjaž Kek vpoklical novega igralca

Selektor slovenske reprezentance je zaradi težav s poškodbami na seznam dodal še 26. nogometaša.
Matjaž Kek je vpoklical še Sandra Jovanovića. FOTO: John Sibley/Reuters
Matjaž Kek je vpoklical še Sandra Jovanovića. FOTO: John Sibley/Reuters
M. Š., STA
7. 10. 2024 | 10:44
7. 10. 2024 | 10:57
1:38

Slovenska nogometna reprezentanca danes na Brdu pri Kranju začenja priprave za bližnji tekmi lige narodov na Norveškem in v Kazahstanu. Selektor Matjaž Kek je zaradi težav s poškodbami na seznam povabljenih dodal še 26. igralca. Kakor so sporočili z Nogometne zveze Slovenije (NZS), je vabilo prejel tudi vezni igralec Kopra Sandro Jovanović.

Jovanović je prvič vpoklican v našo člansko izbrano vrsto. Vpoklic je sicer dočakal že januarja, ko so reprezentanco sestavljali večinoma igralci iz Prve lige Telemach, vendar je bil takrat potovanje v ZDA prisiljen izpustiti zaradi bolezni.

Slovenija se bo z Norveško pomerila v četrtek ob 20.45, s Kazahstanom pa v nedeljo ob 15. uri po srednjeevropskem času. Do konca lige narodov bosta nato še dve novembrski preizkušnji, in sicer bodo Kekovi izbranci 14. novembra gostili Norveško, 17. novembra pa bodo gostovali v Avstriji.

Na lestvici skupine B3 sta po uvodnih dveh krogih na vrhu Slovenija in Norveška s po štirimi točkami, Avstrija in Kazahstan imata po eno.

   

 

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Vsebine, vredne vašega časa, za ceno ene kave na teden.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine