Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Nogomet

Maradoni so pred smrtjo stresali tablete v pivo

Ker pokojni zvezdnik ponoči ni mogel spati, je osebje poskrbelo, da je imelo mir pred njim.
Diego Maradona se je pred smrtjo otresel odvisnosti od mamil, alkohol pa mu je ostal zelo blizu. FOTO: Agustin Marcarian/Reuters
Diego Maradona se je pred smrtjo otresel odvisnosti od mamil, alkohol pa mu je ostal zelo blizu. FOTO: Agustin Marcarian/Reuters
18. 2. 2021 | 13:00
1:23
Skoraj trije meseci so že minili od smrti enega od najboljših nogometašev vseh časov Diega Maradone pri 60 letih starosti, argentinska oblast pa še vedno preiskujejo skrivnosti njegovih zadnjih dni. Griselda Morel, psihologinja Maradonovega sina Dieguita Fernanda, je med pričanjem povedala, da ji je osebje, ki je skrbelo za legendarno št. 10, zaupalo, da so mu v kozarce piva trosili tablete, da bi imeli ponoči mir pred njim.

»Diego ni mogel zaspati, zato so mu zdrobili tablete in jih stresli v pijačo. Tudi če se je zjutraj prezgodaj zbudil in je zahteval pivo, so mu ga dali. Toda prepričevali so me, da je tako zahteval Maradona,« je zaupala Morelova in izvedela, da je imel pokojni zvezdnik kljub vsemu bogastvu neprimerne bivalne razmere glede na njegovo zdravstveno stanje.

»Ker ni mogel po stopnicah do spalnice, so ga nastanili v eni od sob v pritličju. A ker je bila v zgodnjem nadstropju tudi kopalnica, so ga umivali in kopali kar z gumijasto cevjo, ki so jo napeljali iz kuhinje,« je potrdila psihologinja.

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine