Pozdravljeni!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Nogomet

Lewandowski vendarle ne bo tako poceni

Po zadnjih informacijah, ki jih je objavil španski dnevnik El Pais, bi lahko prestop Roberta Lewandowskega iz Bayerna v Barcelono stal do 60 milijonov evrov.
Robert Lewandowski na treningu Bayerna v pogovoru z nemškim reprezentantom Sergeom Gnabryjem. FOTO: Christof Stache/AFP
Robert Lewandowski na treningu Bayerna v pogovoru z nemškim reprezentantom Sergeom Gnabryjem. FOTO: Christof Stache/AFP
17. 7. 2022 | 14:14
1:31

Robert Lewandowski se bo v nedeljo pridružil novim soigralcem v Miamiju, kjer bo Barcelona s tekmo proti domačemu Interju, čigar solastnik je angleška nogometna ikona David Beckham, začela s turnejo po Združenih državah Amerike. Medtem na Iberskem polotoku v javnost še vedno curljajo podrobnosti napovedanega prestopa poljskega zvezdnika iz vrst münchenskega Bayerna, ki naj bi po najnovejših informacijah časnika El Pais Katalonce stal 60 in ne 45 milijonov evrov.

Sprva so španski mediji poročali o dogovoru za 45-milijonski nakup z dodatnimi 5 milijoni evrov, ki so vezani na nastope v ligi prvakov, toda El Pais trdi, da bo Barcelona že po zaključeni prvi sezoni 33-letnega napadalca v svojih vrstah Bavarcem izplačala dodatnih 10 milijonov. 

Lewandowski naj bi v živo pospremil že torkovo tekmo z Interjem in bil nared za spektakel v Las Vegasu, kjer bo štiri dni kasneje na sporedu večni obračun Barcelone in madridskega Reala.

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine