Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Nogomet

Juventusu je spodrsnilo v Vidmu

Po porazu vodilnega v italijanski ligi ostaja boj za naslov prvaka odprt.
Makedonec Ilija Nestorovski je v skupaj s soigralci proslavil prvi gol proti Juventusu. FOTO: Jennifer Lorenzini/Reuters
Makedonec Ilija Nestorovski je v skupaj s soigralci proslavil prvi gol proti Juventusu. FOTO: Jennifer Lorenzini/Reuters
23. 7. 2020 | 23:37
23. 7. 2020 | 23:42
1:30
Danes je živahno le na italijanskih nogometnih igriščih, na katerih sta na sporedu zadnji tekmi 35. kola državnega prvenstva. Pod posebnim drobnogledom je bil vodilni Juventus, ki je na gostovanju v Vidmu poskušal dodatno povečati svojo prednost pred zasledovalci in si že pred zadnjimi tremi nastopi zagotoviti novo šampionsko lovoriko.

Pred dvobojem z Udinesejem je imel šest točk naskoka pred Atalanto, ki je svoj dvoboj 35. kola odigrala v torek in premagala Bologno z 1:0, pri tem pa je tudi ostal. Po vodstvu z 1:0 z golom Matthijsa de Ligta v 42. minuti sta namreč v drugem polčasu njegovo mrežo zatresla Ilija Nestorovski (52.) in Seko Fofana v prvi minuti sodniškega dodatka. Boj za naslov prvaka tako ostaja (vsaj teoretično) odprt.

Inter je na tretjem mestu s 73 točkami,  Lazio pa se mu je z drevišnjo zmago proti Cagliariju Valterja Birse, ki je vstopil v igro v 66. minuti, približal le na točko. Rimljani so si s tem že zagotovili mesto v ligi prvakov, saj petouvrščena Roma zaostaja za velikih 11 točk.


Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine