Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Nogomet

Isco: Nisem izdajalec, nisem vabljen na sestanke

Zvezdnik madridskega Reala se je ostro odzval na trditev navijača, da iz slačilnice curljajo informacije. Bo prestopil v Barcelono?
Isco le poredko dobi priložnost za igro. FOTO: Juan Medina/ Reuters
Isco le poredko dobi priložnost za igro. FOTO: Juan Medina/ Reuters
14. 4. 2022 | 12:46
14. 4. 2022 | 12:57
1:46

Real Madrid se je dvakrat rešil iz izgubljenega položaja in se prebil v polfinale nogometne lige prvakov, a na štadionu Santiago Bernabeu ni vse rožnato.

image_alt
Neverjetni Real je znova vstal iz krste

Trener Carlo Ancelotti sumi, da ima v svoji ekipi ovaduha. Zato je pred torkovo povratno tekmo proti Chelseaju dolgo časa skrival začetno enajsterico. Nekdo naj bi namreč iz slačilnice že nekaj časa zalagal radijsko postajo z informacijami o taktiki in postavi.

Več prstov je bilo uperjenih na različne igralce, nek navijač pa je na twitterju zapisal, da je grešnik Isco. To je 29-letnega zvezdnika tako razjezilo, da se je odzval z naslednjimi besedami: »Ne morem biti izdajalec, ker me ni bilo v ekipi in tako nisem bil povabljen na sestanek. Širite sovraštvo drugje. ŽALOSTNO.«

Isco je zanikal namigovanja, da izdaja informacije. FOTO: Sergio Perez/Reuters
Isco je zanikal namigovanja, da izdaja informacije. FOTO: Sergio Perez/Reuters

Isco, pred leti igralec, okrog katerega naj bi Real gradil prihodnost, pri Ancelottiju nima zaupanja, v tej sezoni je začel samo tri tekme. Razlog je tudi v tem, da se mu izteka pogodba in naj bi zapustil Madrid. Govorilo se je celo, da naj bi kot prost igralec prestopil k večni tekmici Barceloni. Zanj se zanimata tudi Fiorentina in West Ham.

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Vsebine, vredne vašega časa, za ceno ene kave na teden.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine