Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Nogomet

Simone Inzaghi kot Jose Mourinho, Lautaro Martinez kot Diego Milito

Po dolgih 13 letih čakanja Inter vnovič v finalu lige prvakov. Predsednik kluba Steven Zhang ni jezen na trenerja, ker se ne drži usmeritve.
Simone Inzaghi je preporodil Inter, Lautaro Martinez zabija gole. FOTO: Gabriel Bouys/AFP
Simone Inzaghi je preporodil Inter, Lautaro Martinez zabija gole. FOTO: Gabriel Bouys/AFP
17. 5. 2023 | 16:56
17. 5. 2023 | 17:10
4:49

V nadaljevanju preberite:

V pričakovanju prve povratne tekme v letošnjem polfinalu lige prvakov je nekdanji italijanski as Antonio Cassano, ki je igral za oba milanska velikana, dejal, da bi imel Milan možnosti za napredovanje le, če bi Inter nastopil s sedmimi nogometaši ali z mladinsko ekipo. Na igrišču stvari niso bile tako dramatične, toda črno-modri so zmagali še enkrat in si s skupnim izidom 3:0 prislužili nastop v velikem finalu 10. junija. V njem bodo s kapetanom Samirjem Handanovićem na čelu (in klopi) nastopili prvič po letu 2010, ko jih je vodil Jose Mourinho, gole pa zabijal Diego Milito.

Letošnja Interjeva pot do Istanbula ni bila preprosta, kaj vse je prebrodil in kaj je bila po mnenju mnogih prelomnica? Kdo je bil pred Simonejem Inzaghijem zadnji italijanski trener, ki je popeljal Inter v finale LP? Kaj so klubski šefi prosili svojega stratega ob prihodu? Lautaro Martinez se bo SP ni odločil za operacijo, mu je zdaj žal? Kaj o polfinalu menita legendi Interja in Milana, Javier Zanetti in Paolo Maldini?

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine