Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Nogomet

Hitro slovo Jana Oblaka in Atletica od Evrope

V zadnjem kolu skupinskega dela lige prvakov veliko razočaranje za madridsko moštvo. Zadnji vlak ujela Tottenham in Eintracht Frankfurt.
Tudi ugledni Atleticov Belgijec Axel Witsel (levo) ni našel prave poti proti Portu in njegovem Kanadčanu Stephenu Eustaquiu.FOTO: Miguel Riopa/AFP
Tudi ugledni Atleticov Belgijec Axel Witsel (levo) ni našel prave poti proti Portu in njegovem Kanadčanu Stephenu Eustaquiu.FOTO: Miguel Riopa/AFP
S. U.
1. 11. 2022 | 23:18
2:11

Vodilni slovenski nogometni vratar Jan Oblak se je tokrat že po skupinskem delu evropske sezone s soigralci iz madridskega Atletica poslovil od evropske sezone. Po porazu v Portu z 1:2 je rdeče-belim pripadlo zadnje mesto v skupini, tako da ne bodo videli niti evropske lige. Naš reprezentant je reševal slabe soigralce, a moštvo je spet ostalo praznih rok. »Popolna katastrofa,« so zapisali na spletni strani madridskega športnega dnevnika As in dodali, da če ne bi bilo v vratih gostov Jana Oblaka, bi ti doživeli še hujši poraz. 

V pomladni del lige prvakov sta se v pravi drami zadnjega kola skupine D sinoči uvrstila Tottenham in Eintracht Frankfurt. Izjemen dosežek pa beležijo v Münchnu: v zahtevni skupini je Bayern po novi zmagi z milanskim Interjem osvojil vseh možnih 18 točk. 

Skupina A  – Liverpool : Napoli 2:0, Rangers : Ajax.1:3. Vrstni red: Napoli, Liverpool po 15, Ajax 6, Rangers 0.

Skupina B – Porto : Atletico 2:1, Leverkusen : Brugge 0:0. Vrstni red: Porto 12, Brugge 11, Leverkusen, Atletico po 5.

Skupina C – Bayern : Inter 2:0 , Plzen : Barcelona 2:4. Vrstni red: Bayern 18, Inter 10, Barcelona 7, Plzen 0.

Skupina D – Sporting : Eintracht 1:2, Marseille : Tottenham 1:2.Vrstni red: Tottenham 11, Eintracht 10, Sporting 7, Marseille 5.

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine