Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Nogomet

Boji se, da bi Carlo Ancelotti potrkal na vrata

Sveži nogometni upokojenec Toni Kroos je tudi po koncu igralske kariere pri Realu ostal Madridčan in je znova zavrnil možnost vrnitve na igrišče.
Toni Kroos (levo) in Carlo Ancelotti sta odličlno sodelovala pri Realu, Italijan še pogreša Nemca na igrišču. FOTO: Susana Vera/Reuters
Toni Kroos (levo) in Carlo Ancelotti sta odličlno sodelovala pri Realu, Italijan še pogreša Nemca na igrišču. FOTO: Susana Vera/Reuters
G. N.
4. 9. 2024 | 14:00
1:37

Sveži nogometni upokojenec Toni Kroos je tudi po koncu igralske kariere pri Realu ostal Madridčan in ni menjal svoje življenjske lokacije. Kar pomeni, da ima za sosede tudi svoje nekdanje kolege ter je odlično seznanjen z dogajanji v klubu. V enemu od pogovorov po nekoliko neprepričljivem Realovem vstopu v sezono je eden od najboljših zveznih igralcev v zgodovini znova moral zatrditi, da je njegova odločitev o upokojitvi dokončna. A je šaljivo dodal, da ga malo le skrbi, če bi Realu preveč zagorelo pod nogami.

»Še vedno imam nekaj strahu. Carlo Ancelotti je moj sosed, le 100 m je oddaljen od mene. Za zdaj mi še ne prihaja v hišo,« je zbodel trenerja 34-letni Nemec, ki je za Real igral 465 tekem, v dresu Nemčije pa je leta 2014 osvojil naslov svetovnega prvaka. Sloviti italijanski strokovnjak je potožil, da v Realovi igri močno šepa v zvezni vrsti in se še prilagajajo na življenje brez Kroosa, ki je »kopačke« obesil na klin po evropskem prvenstvu v Nemčiji.

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo za samo 9,99€ mesečno.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine