Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Nogomet

O tem, kolikšen bo moj vložek, nismo govorili, ker vem, da lahko plačam več

Američan črnogorskega rodu George Junčaj je športno-poslovni izziv v evropskem nogometu našel v Murski Soboti, kamor se bo tudi preselila družina.
George Junčaj je v Muri in Murski Soboti prepoznal klub in okolje za velike stvari. FOTO: Blaž Weindorfer/Sportida
George Junčaj je v Muri in Murski Soboti prepoznal klub in okolje za velike stvari. FOTO: Blaž Weindorfer/Sportida
16. 9. 2024 | 21:20
16. 9. 2024 | 21:21
10:56

V nadaljevanju preberite:

Poslovnež George Junčaj je, še preden je postal prvi selektor črno-belih, vznemiril nogometno javnost v Sloveniji in posledično tudi širšo regijo. Njegov prvi poskus vstopa v slovenski nogomet – v Novi Gorici – se ni končal uspešno, v Prekmurju pa je v Muri našel klub, pri katerem je dobil, kar je želel: ambiciozno nogometno okolje s strastnimi navijači.

»Moj priimek je Junčaj. V ZDA črke č ni, zato sem bil Juncaj,« je takoj pojasnil novi vlagatelj v 1. SNL. Izziv pri Muri je zelo hitro sprejel, ker se je tudi ujel s predsednikom Robertom Kuzmičem. Sprašuje se, zakaj je težava, če pomagam svojemu sinu? Iskreno se je veselil uvrstitve Olimpije in Celja v konferenčno ligo in je užival ob Olimpijini predstavi proti proti Rijeki. Njen predsednik Damir Mišković je tudi njegov prijatelj. 

»Bodimo realni, kdo od klubov z Balkana ne bi želel vlagatelja?« je dal vedeti, da je imel veliko ponudb in priznal, da bi brez pomislekov prišel v Maribor, če bi imel ponudbo.

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Vsebine, vredne vašega časa, za ceno ene kave na teden.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine