Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Košarka

Rutinerji iz Los Angelesa pokazali zobe Luki Dončiću

Tudi LA Clippers premočni za oslabljene košarkarje Dallasa. Slovenskemu zvezdniku je zmanjkal en skok, toda na cedilu ga je pustil predvsem met.
Tudi Luka Dončić je zaman poskušal ustaviti Kawhija Leonarda (z žogo) FOTO: Kevin Jairaj/USA Today Sports
Tudi Luka Dončić je zaman poskušal ustaviti Kawhija Leonarda (z žogo) FOTO: Kevin Jairaj/USA Today Sports
21. 12. 2023 | 16:20
21. 12. 2023 | 18:51
4:05

V nadaljevanju preberite:

Po dveh porazih v prejšnjih treh nastopih – proti vodilni zasedbi zahodne konference lige NBA Minnesoti in branilcu šampionskega naslova Denverju – so se morali košarkarji Dallasa spopasti s podobno visoko oviro. LA Clippers so v Teksasu lovili deveto zaporedno zmago in jo tudi ulovili. S 120:111 so odločili sebi v prid dvoboj moštev, ki bosta očitno še lep čas velika tekmeca za neposredno uvrstitev v končnico prvenstva, in tudi bitko dveh generacij zvezdnikov.

Luka Dončić je že v minulih letih bil ogorčene bitke z LA Clippers, v novem prvenstvu pa se je z njimi pomeril že trikrat.  Koliko točk je dosegel v primerjavi s prvima nastopoma in kaj je vrglo temno senco na njegovo predstavo? Koliko tekem All-Star NBA imajo za seboj glavni aduti moštva iz Los Angelesa in koliko sezon v končnici? Kdo je bil tokrat vendarle korak pred vsemi in zakaj? Kaj je šlo v nos Jasonu Kiddu?

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine