Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Košarka

Nikola Jokić – Luka Dončić 8:38, Denver – Dallas +24

Po gladkem porazu košarkarjev Dallasa v Denverju je prvi slovenski zvezdnik potožil. Smrkal, a kazal zobe prvakom, zdaj še 35 trojk za Goranom Dragićem.
Luka Dončić še zdaleč ni imel takšne podpore soigralcev kot Jamal Murray (levo). FOTO: Isaiah J. Downing/USA Today Sports
Luka Dončić še zdaleč ni imel takšne podpore soigralcev kot Jamal Murray (levo). FOTO: Isaiah J. Downing/USA Today Sports
19. 12. 2023 | 16:36
19. 12. 2023 | 16:55
5:04

V nadaljevanju preberite:

Nekaj ur po tem, ko je bil izbran za najboljšega košarkarja prejšnjega tedna v zahodni konferenci lige NBA, se je Luka Dončić znašel pred težavno nalogo na gostovanju v Denverju. Zaradi slabega počutja je celo kazalo, da se bo na seznamu odsotnih pridružil poškodovanim adutom Dallasa, Kyrieju Irvingu (peta), Joshu Greenu (komolec), Maxiju Kleberju (prst na nogi) in Derecku Livelyju (gleženj). Kot pravi profesionalec je iztisnil iz sebe zadnje atome moči, toda branilci šampionskega naslova so bili kot celota precej boljši in zmagali s 130:106.

»Smrkam, imam želodčne težave in vse druge, ki sodijo zraven,« se je pridušal slovenski as po desetem porazu teksaške zasedbe v 26 nastopih v sezoni. Kaj je odločilo dvoboj in nad čim je bil Dončić tokrat razočaran? Zakaj je imel na koncu celo najnižji indeks +/- med vsemi? Kako so moči razporedili pri Denverju? Kaj je razveselilo Tima Hardawaya po slabi predstavi? Kako visoko so Slovenci na večni lestvici najučinkovitejših strelcev za tri točke?

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine