Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Košarka

Nižje od dna ne gre, navzgor bi lahko šlo že v Benetkah

Cedevita Olimpija drevi ob 20.15 v 4. kolu evropskega pokala po prvo zmago. Kje vse ima velike rezerve? Malone na vseh področjih.
Yogi Ferrell (povp. 16 točk) je ob Joshu Adamsu (15,3) edini v stožiški zasedbi z dvomestnim povprečjem v evropskem pokalu. FOTO: Cedevita Olimpija
Yogi Ferrell (povp. 16 točk) je ob Joshu Adamsu (15,3) edini v stožiški zasedbi z dvomestnim povprečjem v evropskem pokalu. FOTO: Cedevita Olimpija
2. 11. 2022 | 05:00
2. 11. 2022 | 13:31
4:17

V nadaljevanju preberite:

Ob sobotni priložnostni vrnitvi v Tivoli so košarkarji Cedevite Olimpije zanesljivo prekosili skopski MZT (93:73) za točke lige ABA in prekinili niz štirih porazov na dveh frontah. Drevi ob 20.15 jih čaka nekoliko težje opravilo v evropskem pokalu, v katerem so po treh kolih edini brez zmage v skupini A, v celotnem tekmovanju jim z bero 0:3 delata družbo zgolj Trento in Slask iz Vroclava. V Benetkah jih bo pričakala domača Umana, ki so jo v dosedanjih štirih soočenjih ugnali le enkrat.

Počasnejši začetki sezone niso tuji ljubljanskim košarkarjem, kako so se odrezali v zadnjih sezonah? Precej zagonskih preglavic imajo tudi Benečani, saj so močno prevetrili svojo zasedbo, kako? Kaj o njih meni Jurica Golemac? Pri katerih prvinah so njegovi aduti celo najslabši v evropskem pokalu in pri kateri vodijo?

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine