Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Košarka

Jurica Golemac bo prešteval zdrave tudi proti favoritu

Cedevita Olimpija v težavah, a drevi ob 19.30 za prvo evropsko zmago v sezoni. Stožice bo obiskal nekdanji prvak stare celine Joventut.
Na seznam Olimpijinih košarkarjev s težavami se je vpisal tudi krilni center Amar Alibegović. FOTO: ABA
Na seznam Olimpijinih košarkarjev s težavami se je vpisal tudi krilni center Amar Alibegović. FOTO: ABA
26. 10. 2022 | 05:00
4:57

V nadaljevanju preberite:

Pred začetkom nove sezone evropskega pokala so mnogi strokovnjaki pri razvrščanju favoritov namenili številko 1 Joventutu iz Badalone. Prepričal jih je z lanskimi uspehi in kakovostno igralsko zasedbo ter kljub slabšemu iztržku v prvih tednih oktobra še ni pokvaril začetne ocene. Namignil pa je košarkarjem Cedevite Olimpije, da lahko morda drevi ob 19.30 začnejo vzpon z zadnjega mesta v skupini A. In Ljubljančani kljub številnim težavam nočejo še enkrat razočarati Stožic.

Po treh zaporednih porazih – z Bursasporom in Cluj-Napoco v evropskem pokalu ter z Budućnostjo v ligi ABA – se grška boginja nesreče Ate še ni usmilila Ljubljančanov. S kakšnimi težavami pričakujejo drevišnji nastop? Negotovost neizogibno vpliva tudi na trenerja Jurico Golemca, kako? Kaj bi lahko prineslo premeščanje Josha Adamsa na položaj organizatorja igre? Zakaj tudi pri Joventutu pogrešajo več stanovitnosti? Kdo so njegovi glavni aduti?

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Vsebine, vredne vašega časa, za ceno ene kave na teden.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine