Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Košarka

Luka Rupnik se je tudi uradno vrnil v Stožice

Reprezentančni organizator igre bo igral za Cedevito Olimpijo do konca sezone 2021/22.
Luka Rupnik (desno) bo združil moči z Jako Blažičem tudi v klubskem dresu. FOTO: FIBA
Luka Rupnik (desno) bo združil moči z Jako Blažičem tudi v klubskem dresu. FOTO: FIBA
6. 12. 2020 | 13:59
6. 12. 2020 | 14:10
1:36
Košarkarje Cedevite Olimpije je znova okrepil slovenski reprezentant Luka Rupnik, ki je barve ljubljanskih zmajev že branil med letoma 2012 in 2016. V Stožicah bo ostal do konca sezone 2021/22.

27-letni organizator igre je sezono 2019/20 začel v Nymburku na Češkem, a se kmalu preselil v Španijo k Zaragozi. Ljubljana je njegova nova postaja in v najkrajšem možnem času se bo vključil v vadbo stožiškega moštva.

Sani Bečirovič, direktor Cedevite Olimpije poudarja: »S podpisom pogodbe z Luko Rupnikom nadgrajujemo zamisel, ki smo jo izpostavili ob nastanku Cedevite Olimpije, da naj jedro članske ekipe sestavljajo košarkarji s slovenskim potnim listom. Luka je odličen organizator igre, ki pozna ljubljansko okolje, tudi igranje v dresu zmajev mu ni tuje. Ne gre pa zanemariti niti dejstva, da se s številnimi igralci, ki so že del naše ekipe, pozna iz reprezentančnih akcij. Zadovoljni smo, da se po štirih letih igranja v tujini vrača v Stožice, s svojimi izkušnjami pa bo veliko pripomogel k uspehom našega moštva v nadaljevanju sezone.«

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine