Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Košarka

Luka Dončić se zdravi in čaka na razplet sage Kyrieja Irvinga

Dallas je očitno privabil v svoje vrste nezadovoljnega Brooklynovega zvezdnika, ki dvomi, da je Zemlja zares okrogla, ali da je človek poletel na Luno.
Luka Dončić potrebuje pomoč v Dallasu. Mu jo bo Kyrie Irving (levo) lahko nudil? FOTO: Brad Penner/USA Today Sports
Luka Dončić potrebuje pomoč v Dallasu. Mu jo bo Kyrie Irving (levo) lahko nudil? FOTO: Brad Penner/USA Today Sports
5. 2. 2023 | 17:18
5. 2. 2023 | 21:53
5:41

V nadaljevanju preberite:

»Luka Dončić je eden od kandidatov za naslov najboljšega košarkarja lige NBA. Zato po njegovi poškodbi ne moremo igrati bolje, kajne? Ali lahko Denver zmaguje brez Nikole Jokića? Odgovor je – ne!« si je po porazu proti Golden Statu s 111:119 zastavljal retorična vprašanja Dallasov branilec Spencer Dinwiddie. V San Franciscu je bil prvi strelec tekme s 25 točkami, toda tudi njega so po poslabšanju sezonske bere na 0:7 v nastopih brez slovenskega asa begale neprijetne misli.

»Luka se iz dneva v dan počuti bolje. Videli bomo, kakšno bo stanje njegove pete po našem naslednjem gostovanju pri Utahu,« je potrdil trener Jason Kidd. Pred šefi teksaške zasedbe so še dodatni izzivi. V četrtek se bo namreč v ligi NBA iztekel rok za iskanje okrepitev. V Dallasu od začetka sezone poskušajo najti dodatnega organizatorja. Zato so zastrigli z ušesi ob zahtevi Kyrieja Irvinga, naj mu pri Brooklynu čim prej najdejo novega delodajalca. Kaj bi jim lahko prinesel in kaj odnesel odlični, a težavni branilec?

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine