Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Košarka

Luka Dončić bi se lahko že konec tedna pridružil Kyrieju Irvingu

Velika okrepitev košarkarjev Dallasa je v prvem nastopu zablestel, zdaj čaka na vrnitev št. 77. Kidd in Cuban se kot otroka veselita njunega sodelovanja.
Kyrie Irving (z žogo) se je brez težav spopadel tudi s Paulom Georgom. FOTO: Gary A. Vasquez/USA Today Sports
Kyrie Irving (z žogo) se je brez težav spopadel tudi s Paulom Georgom. FOTO: Gary A. Vasquez/USA Today Sports
9. 2. 2023 | 16:26
9. 2. 2023 | 17:54
5:12

V nadaljevanju preberite:

Zadnji večer pred iztekom obdobja za prestope košarkarjev v ligi NBA sta veliko pozornost pritegnila Kevin Durant, ki se je iz Brooklyna preselil v Phoenix, in Russell Westbrook, dosedanji adut LA Lakers in po novem Utaha. Gre namreč za 14. in 28. najboljšega strelca v zgodovini elitnega prvenstva. Na igrišču pa so bili žarometi usmerjeni predvsem v Kyrieja Irvinga. V krstnem nastopu v Dallasovem dresu je namreč popeljal soigralce do zmage na LA Clippers s 110:104, čeprav v moštvu še vedno ni bilo Luke Dončića.

Izkušeni organizator je potrdil, da je lahko košarka zelo preprosta igra, ko žogo vzamejo v roke velemojstri. Čeprav z novimi soborci sploh še ni opravil pravega daljšega treninga, jih je popeljal do zmage na gostovanju pri moštvu, ki je januarja dobilo oba zadnja dvoboja z Dallasom. Kako je ocenil svoj prvi nastop v novem moštvu? Brez dvoma ni naključje, da je slovenski as po tednu zdravljenja načete pete na desni nogi v Dallasu in treh izpuščenih tekmah pripotoval v Los Angeles in si v živo ogledal nastop zvezdniškega soigralca. Kako ga je komentiral?

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine