Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Košarka

Ob Luki Dončiću in Kyrieju Irvingu ne bo nikomur dolgčas

Navijači Dallasa na trnih po največjem nakupu v zgodovini kluba. Dobili so odličnega košarkarja, a tudi tempirano bombo.
Kyrie Irving (levo) ne bo več lovil Luke Dončića po igrišču, z njim bo sodeloval. FOTO: Brad Penner/USA Today Sports
Kyrie Irving (levo) ne bo več lovil Luke Dončića po igrišču, z njim bo sodeloval. FOTO: Brad Penner/USA Today Sports
6. 2. 2023 | 18:23
6. 2. 2023 | 18:38
4:48

V nadaljevanju preberite:

Odkar je Luka Dončić v svoji krstni sezoni v ligi NBA odigral nekaj skupnih tekem s takrat že 40-letnim Dirkom Nowitzkim, so si navijači košarkarjev Dallasa po vsem svetu zamišljali, kako bi blestel, če bi imel ob sebi v moštvu še enega vrhunskega zvezdnika pri pravih močeh. Zgodba s Kristapsom Porzinginsom ni dobila želenega vrhunca, zdaj pa je slovenski as dočakal soborca z veliko začetnico. Kyrie Irving je brez dvoma odličen košarkar, vprašanje pa je, v kakšni podobi bo pripotoval v Teksas.

Večina stavnic v ZDA je popravila Dallasovo izhodišče pred vrhuncem prvenstva, zakaj? Športni analitiki so zato previdni, kakšni so njihovi argumenti? Kyrie Irving pač ni bil nikoli mlačen košarkar, vedno je deloval na vse ali nič, najpogosteje pa postavljal sebe v središče vesolja. Pred Dallasom sta še dobra dva meseca bojev za uvrstitev v končnico, kaj mu bosta prinesla, pa ne vedo niti najboljše vedeževalke.

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine