Pozdravljeni!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Košarka

Lipe bodo kmalu cvetele, a v Stožicah je vse tako kot lani

Čas za obljubo Jurice Golemca se izteka: Cedevita Olimpija danes z vodilnim v regiji. Oktobra jo je Crvena zvezda strla v zadnji četrtini.
Olimpijin kapetan Jaka Blažič (z žogo) je dve sezoni (2013-15) igral za Crveno zvezdo, zato mu je na tekmah večni navdih. Foto ABA
Olimpijin kapetan Jaka Blažič (z žogo) je dve sezoni (2013-15) igral za Crveno zvezdo, zato mu je na tekmah večni navdih. Foto ABA
24. 1. 2022 | 09:00
4:16

V nadaljevanju preberite:

Leto 2022 še ni prineslo želenega presežka košarkarjem Krke in Cedevite Olimpije. Obe moštvi sta se najprej spopadali s koronavirusom, po vrnitvi na igrišča pa se ne moreta otresti epidemije razvad. Novomeščani so v petkovem dvoboju v Zadru (71:78) doživeli že deveti zaporedni poraz v ligi ABA, Ljubljančani pa so v sredo pogoltnili grenko pilulo v evropskem soočenju z Gran Canario, ki so jo oktobra ugnali v gosteh. Danes ob 18. uri bo Stožice obiskala še hujša tekmica – Crvena zvezda.

Nadaljevanje 17. kola regionalnega prvenstva bo ponudilo Cedeviti Olimpiji novo priložnost za primerjavo z zasedbo iz evrolige. Kaj si lahko obeta?

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine