Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   EP v košarki 2022

Slovenski cesar je gol tudi skozi rožnata očala

Slovenski košarkarji po nenadejanem porazu s Poljsko že na poti domov. Neuglašena Batmana, zbegani pomočniki in očitna vrzel na klopi.
Luka Dončić, Jaka Blažič in Goran Dragić (z leve) po četrtfinalnem porazu niso skrivali razočaranja. FOTO: Oliver Behrendt/AFP
Luka Dončić, Jaka Blažič in Goran Dragić (z leve) po četrtfinalnem porazu niso skrivali razočaranja. FOTO: Oliver Behrendt/AFP
15. 9. 2022 | 16:30
15. 9. 2022 | 16:35
5:17

V nadaljevanju preberite:

Noben uspeh ne traja večno in noben neuspeh ni usoden – razen, če zavračaš misel, da bi lahko nekaj spremenil. Tako bi lahko združili misli starih modrecev v primeru sestopa slovenske košarkarske reprezentance z evropskega prestola. Podvig na EP 2017 je v naslednjih petih letih izkoristila le delno, zdaj se mora hkrati otepati pretiranega malodušja in se z odpravljanjem napak lotiti novih izzivov. Zatiskanje oči in ušes bi prineslo še hujše posledice kot poraz proti Poljski.

Da Slovenija 2022 ni enaka šampionskemu modelu 2017, so nakazovale že tekme pred letošnjim eurobasketom. Kaj vse je šlo narobe v Kölnu in predvsem v Berlinu? Zakaj je še posebej odpovedala proti tekmecem, ki so bili na papirju bistveno slabši? Kakšnega selektorja bo reprezentanca potrebovala že novembra?

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine